​Telefon: 0708-24 71 41

E-mail: ​anders@ahe.nu​

Entreprenad i Bjärred, Skåne

​​Behöver du hjälp med entreprenad i Skåne? Då har du kommit helt rätt.

Anders Hanssons Entreprenad arbetar först och främst med bygg, renovering och markarbete, men vi utför även mindre entreprenadarbeten i Skåne. Vi har erfarenhet och kompetens från många år inom entreprenad i Skåne och vi har under åren skapat oss ett stort kontaktnät. Detta innebär att vi kan erbjuda dig som kund kompletta lösningar och allt vad det innebär med entreprenad i Skåne. 

Vi är en entreprenad i Skåne som lägger vikt på kvalité och kundnöjdhet

Vi utför framförallt entreprenad i Bjärred och hela Skåne och oftast många mindre projekt där vi utför alla former av arbetsuppgifter, men vi hjälper även kunder med det de behöver inom branschen. 

Vi sköter uppdraget för er entreprenad i Bjärred och hela Skåne

Vi sköter allt arbete för att uppdraget ska fortlöpa så smidigt, snabbt och kostnadseffektivt som möjligt. Därför arbetar vi med stora och etablerade underleverantörer som Malmö LBC för transporter, ​Dahls för va-materia​l, NCC Roads för asfaltering samt Starka och St:Eriks för betongprodukter.​

Kontakta oss om du vill veta mer om entreprenad i Skåne eller om du har några frågor. Vi hjälper dig så gott vi kan. Du hittar oss i Bjärred i Skåne. Läs även mer om våra grävmaskiner, hjullastare och vår maskinpark.

Kontakta oss

Kontakta oss och låt oss hör om ert nästa projekt.

​Tel: 0708 - 24 71 41

E-mail: anders@ahe.nu

Medlem i

Branschorganisationen

Maskinentreprenörerna